Wij hebben al jarenlang goede contacten met huisartsen, ergotherapeuten en andere zorgverleners. Nu wij met velen van hen onder één dak zijn gekomen wordt deze samenwerking nog makkelijker. Daarvan heeft u als patiënt alleen maar voordeel. Voor meer informatie over onze praktijk en (behandel)mogelijkheden kunt u terecht op onze website.

Wie zijn wij?

Fysiotherapie Maatschap Snijders is al bijna een halve eeuw actief in de gemeente Stein. Er breekt nu een bijzondere, nieuwe fase aan doordat onze locatie in Elsloo naar het Medisch Centrum verhuist. Daar werken wij samen met andere zorgaanbieders om u nog beter van dienst te zijn. Met elkaar willen wij dit tot een succes maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden hoogwaardige zorg op maat. Dat is geen loze belofte: onze praktijk beschikt namelijk over vele specialisaties, zoals manuele fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeem- en oncologiefysiotherapie. Ook geven wij fysiotherapie bij sport, bij psychosomatiek en bij een geriatrische hulpvraag, net als bij hart- en longrevalidatie.

Er zijn groepstrainingen voor COPD, suikerziekte, reuma of MS. U kunt tevens terecht voor specifieke behandelingen als shockwave therapie, MSU echografie en taping. Omdat wij aangesloten zijn bij zorgnetwerken voor Parkinson en Claudicatio kunnen wij voor deze ziektebeelden snel informatie uitwisselen met andere zorgverleners, die zich hiermee bezighouden. Ook wordt er in de praktijk veel aandacht besteed aan preventie, en is er voor iedereen, oud en jong, de mogelijkheid om te sporten onder de begeleiding van een deskundige fysiotherapeut, individueel of in groepsverband.

Wat is onze meerwaarde?

U ziet dat wij een ruime keuze bieden aan allerlei specialisaties en oefenmogelijkheden. Bovendien zijn onze twintig fysiothera- peuten hoogwaardig opgeleid en allemaal ingeschreven in het landelijke kwaliteitsregister. Fysiotherapie Maatschap Snijders is HKZ-gecertificeerd, dat is een landelijk erkend keurmerk in de zorg.

Als u met een hulpvraag bij ons komt, combineren wij voor u de beste therapie en medewerker. Zo nodig kunnen wij binnen de praktijk verwijzen naar een collega. In onderling overleg delen wij binnen de praktijk onze kunde, waarbij wij de ontwikkelingen in het vak nauwgezet volgen. Zo willen wij u graag weer beter laten functioneren en – indien mogelijk – weer helemaal op weg helpen.