In samenspraak met huisartsen, fysiotherapeuten en andere betrokkenen leveren wij goede zorg op maat. De hulpvraag van de patiënt staat bij ons centraal.

 

Wie zijn wij?

In onze eerstelijns ergotherapiepraktijk werken Kelly Martens en Nadieh Andrieu samen als ergotherapeuten. De praktijk is ingeschreven in het kwaliteitsregister van paramedici.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ergotherapie helpt met uw dagelijkse activiteiten als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Dat kan bijvoorbeeld komen door een ongeval, of door een ziekte. Het kan te maken hebben met de omstandigheden op het werk of op school. Een ergotherapeut komt ook vaak op huisbezoek om de thuissituatie te zien.

Wij volgen de actuele wetenschappelijke inzichten op ons vakgebied natuurlijk op de voet. Ook bieden wij op alle leeftijdsgroepen toegepaste specialisaties. Zo helpen wij bijvoorbeeld kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen. Bij de ouderenzorg kunt u onder andere denken aan gewrichtsbescherming bij reumatische aandoeningen of hulp bij de ziekte van Parkinson.

Wat is onze meerwaarde?

Wij stellen in samenspraak met u een passend advies of behandelplan op. Daartoe zijn wij op de hoogte van de wetten en regels, van hulpmiddelen die kunnen worden ingezet, en van allerlei mogelijkheden voor aanpassingen. In samenspraak met huisartsen, fysiotherapeuten en andere betrokkenen leveren wij goede zorg op maat. Dankzij ons netwerk van leveranciers kunnen wij materialen, hulp- en vervoersmiddelen samen met u zorgvuldig uitproberen. Bovendien weten wij de weg bij gemeenten en verzekeraars. Dat is een zorg minder als u ergens recht op heeft.

U vindt ons ook op facebook