In de ‘Pharmaself’ kunt u zelf, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalmedicijnen ophalen als u dat wenst. Schikt het u niet om tijdens de openingstijden te komen? Geen probleem, wij zetten het voor u klaar in de ‘Pharmaself’ (medicijnen- uitgifte automaat).

Wie zijn wij?

Wij zijn de nieuwe apotheek van Elsloo. Als team van gediplomeerde assistentes en apotheker zijn wij verantwoordelijk voor een doelmatige, servicegerichte en vakkundige geneesmiddelvoorziening in Elsloo.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Apotheek Medisch Centrum Elsloo is een van de modernste apotheken van Nederland. Ons specialisme is de begeleiding van patiënten met chronische aandoeningen. Het leveren van de juiste geneesmiddelen zien wij slechts als middel om u weer beter te maken of uw aandoening te beheersen. Geneesmiddelen afleveren is namelijk geen doel op zich. Het gaat vooral om de balans tussen werking en veiligheid. Daarom hebben wij twee spreekkamers, waar wij u in een rustige omgeving kunnen adviseren en uw vragen kunnen beantwoorden. U bent het middelpunt, niet het geneesmiddel. Er zijn veel voordelen als u zich inschrijft bij zowel de huisartsen in Elsloo of Geulle als onze Apotheek Medisch Centrum Elsloo. De computers van de huisartsen en de apotheek zijn gekoppeld. Uw medicatiegegevens zijn daardoor altijd bijgewerkt. Zo kan uw huisarts direct zien welke genees- middelen u voorgeschreven krijgt van – bijvoorbeeld – de specialist. Dit komt de medicatieveiligheid ten goede.

Daarnaast kunt u uw herhaalrecept via de apotheek laten verzorgen.

Wat is onze meerwaarde?

Door de samenwerking met de huisartsen en overige zorgver- leners in het centrum zijn wij in staat betere service en betere zorg te verlenen. Dagelijks overleg en korte lijnen verbeteren de kwaliteit en verminderen de kans op fouten. Verder vindt u het meeste op zorggebied onder één dak: dat is ook nog eens gemakkelijk.

U bent van harte welkom in Apotheek Medisch Centrum Elsloo!